workshop

De workshops wordt begeleid door Amber van Vugt: Textiel stylist ontwerper, natuurmens, ontwerper van eco-prints, begeleider van mensen met een verstandelijke beperking, docent beeldende vorming en afgestudeerd aan de Koninklijke academie Den Haag.

 

DAGWORKSHOP

ECOPRINT Maak je eigen sjaal

 

 

Je maakt kennis met de wonderlijke techniek ECOPRINTEN: een natuurlijke bewerking van textiel door gebruik te maken van de natuurlijke verfstoffen uit bladeren en bloemen. Hiervan worden exacte afdrukken / prints gemaakt, waarbij structuur en vorm de bladeren op bijzondere wijze op de stof achterblijven.

 

Nieuwsgierig? Ga je graag naar huis met je eigen handgemaakte sjaal van wol of zijdel? Kom dan naar deze inspirende workshop.

 

 

Met gesorteerde bladeren uit de omgeving leggen we een patroon op wol of zijde. Deze worden zorgvuldig ingerold en gestoomd. Vervolgens gaan we om even te ontspannen genieten van een heerlijke lunch. Daarna beginnen we met het uitpakken van het gestoomde pakketje. Met als verrassend resultaat: ‘De rijkdom van de natuur’. Nadat we de stof uitspoelen en drogen sluiten we af met een nabespreking. Thuis kun je genieten van een UNIEKE sjaal als herinnering van een inspirende dag.

 

PRIJS: 115,- euro Inclusief lunch, koffie, thee en lekkers.

Alle materiaalkosten inbegrepen.

20 euro extra voor als je kiest voor een kleur naar keuze.

Graag een oud laken meenemen.

Gelieve ruim van tevoren aangeven of je met zijde of wol wilt werken in de witte variant of in de boven genoemde keuze aan kleur.

 

DATA: op aanvraag

Zaterdag 10.00 -16.30

Woensdag 10.00 -16.30

 

Locatie: STUDIO AMBERMAAKT Ilpendam Watersnip 50

Tijdstip: 10.00 -16.30.

AANMELDEN: amber.textiel@planet.nl of via CONTACT

ondervermelding WORKSHOP maak je eigen sjaal.

 

referentie: Heerlijke workshop ervaren bij Amber. Intens genoten van het creëren, je liefdevolle aandacht voor de natuur, je geweldige begeleiding, de verzorging, de heerlijke maaltijd. Dankbaar naar huis en nagenietend van al wat was met als herinnering de prachtige sjaal. Groot kado voor jezelf, echt een aanrader. Ellie Vrolijk

 

DAGWORKSHOP

ECOPRINT

"Maak een uniek t-shirt "

 

 

Je maakt kennis met de wonderlijke techniek ECOPRINTEN: een natuurlijke bewerking van textiel door gebruik te maken van de natuurlijke verfstoffen uit bladeren en bloemen. Hiervan worden exacte afdrukken / prints gemaakt, waarbij structuur en vorm van de bladeren op bijzondere wijze op de stof achterblijven.

 

Nieuwsgierig! en ga je graag naar huis met een uniek t-shirt?

Kom dan naar deze inspirende workshop.

 

We werken met een katoenen t-shirt.( fairtrade organic.) Waarbij je kunt

kiezen uit en dames of heren model (maten van S tot XL.) De t-shirt worden van tevoren behandeld zodat je op de workshopdag direct met printen kunt beginnen.

 

Met bladeren leggen we een patroon op de voor en achterzijde van het t-shirt. Deze wordt zorgvuldig ingerold en gestoomd. Vervolgens gaan we om even te ontspannen genieten van een heerlijke lunch. Daarna beginnen we met het uitpakken van het gestoomde pakketje. Met als verrassend resultaat: ‘De rijkdom van de natuur’ op je eigen kledingstuk. Nadat we het uitspoelen en wassen sluiten we af met een nabespreking. Thuis kun je genieten van een uniek stukje handmade fashion.

 

DATA: op aanvraag.

 

PRIJS 125,- euro inclusief lunch, koffie, thee en lekkers.

Alle materiaalkosten inbegrepen

Graag een oud laken meenemen.

Gelieve ruim van tevoren aangeven welke maat en pasvorm je wilt.

 

LOCATIE: AMBERMAAKT studio Ilpendam

TIJDSTIP: 10.00 - 16.30

AANMELDEN: via contact of amber.textiel@planet.nl

ondervermelding WORKSHOP T-SHIRT

 

 

 

 

 

Watersnip 50 1452 VE Ilpendam | 06-51405165