workshop

 

WORKSHOP

ECO-PRINT Een dagworkshop:

U maakt kennis de wonderlijke techniek van het eco-printen. U leert de grondbeginselen van het eco-printen. We verzamelen bladeren en bloemen uit het park achter het atelier van AMBERMAAKT. De bladeren leggen we zorgvuldig in een patroon of een structuur op de stof. Deze wordt ingevouwen, oprolt en gebonden tot een pakketje. Tijdens een heerlijke biologisch lunch wordt deze gestoomd zodat de natuurlijke pigmenten in het blad worden opgenomen door de stof. Na de lunch gaan we de pakketjes open maken en zien we het verassende resultaat van het eco-printen. Het is lijkt een beetje op toveren! De stof wordt uitgespoeld en gestreken met een nabespreking ronden we de dag af. U gaat naar uit met een prachtige ambachtelijke gemaakte sjaal van wol of zijden!

 

In groepsverband of individueel. Heeft u bijzondere wensen of hulp nodig kijk ik graag samen met uw naar de mogelijkheden.

 

Kadotip: Een speciaal kado voor een bijzonder moment .

 

 

Data: zaterdag: 7 oktober, 21 oktober, 28 oktober.

woensdag: 11 oktober, 18 oktober, 25 oktober.

Prijs: 100,- inclusief koffie, thee en lunch.. Individueel 165,-

Locatie: STUDIO AMBERMAAKT Ilpendam

Tijdstip: 10.30 -16.00.

Aanmelden: via CONTACT of voor vragen.

 

referentie: Heerlijke workshop ervaren bij Amber. Intens genoten van het creëren, je liefdevolle aandacht voor de natuur, je geweldige begeleiding, de verzorging, de heerlijke maaltijd. Dankbaar naar huis en nagenietend van al wat was met als herinnering de prachtige sjaal. Groot kado voor jezelf, echt een aanrader. Namasté Ellie

WORKSHOP

MAAK-KNIP-HAAK op aanvraag

Een vrolijke workshop voor jong en oud. Zelf haken, knippen en in elkaar zetten. Voor iedereen (met of geen haakervaring). Simpel haakproject, keuze uit meerdere soorten hand geverfde wol, kleuren vilt, steeltjes van de takken van de krulwilg uit eigen tuin en pluk de dag labeltje van katoen. Uw gaat naar huis met 2 mooie houdbare bloemen of de jarige of bruid met een peroonlijke door jullie gemaakte uniek bloemstuk.

Kadotip: Iets te vieren met je moeder, dierbare vriendinnen, leuke buurvrouw of iemand die een extraatje kan ontvangen.

 

Data: op afspraak

Prijs: 25,- inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Locatie: STUDIO AMBERMAAKT Ilpendam

Tijdsduur: 2, 5 uur

Aanmelden: via CONTACT of voor als u vragen hebt.

 

De workshops wordt begeleid door Amber van Vugt: Textiel stylist ontwerper, natuurmens, ontwerper van eco-prints, begeleider van mensen met een verstandelijke beperking, docent beeldende vorming en afgestudeerd aan de Koninklijke academie Den Haag.

Watersnip 50, 1452 VE, Ilpendam | 06-51405165

Copyright @ All Rights Reserved